Politika privatnosti

Ovaj dokument opisuje kako Villa Rita, Augustina Jarića 27, Slavonski Brod (u daljnjem tekstu Villa Rita) obrađuje osobne podatke. Politika privatnosti odnosi se na sve osobne podatke korisnika koje prikupljamo i obrađujemo. Podaci za kontakt prikupljeni na našoj web stranici neće biti javno objavljeni niti korišteni za bilo što drugo osim za slanje odgovora na vaš upit.

Dobrovoljno dajete svoje osobne podatke u gore navedene svrhe, što potvrđujete davanjem jasne i nedvosmislene privole. Ovi podaci su nam nužni kako bismo ispunili svrhe za koje su prikupljeni i neće se koristiti u bilo koje druge svrhe bez dobivanja vašeg izričitog pristanka. Sukladno tome, ako uskratite tražene osobne podatke, Villas Rita neće moći udovoljiti tom zahtjevu.

Obavještavamo Vas da svoju privolu za obradu Vaših osobnih podataka možete bez posljedica povući u bilo kojem trenutku te da će Vašem zahtjevu biti udovoljeno u najkraćem mogućem roku. Nakon povlačenja privole Vaši osobni podaci se više neće obrađivati ​​te će biti izbrisani ili uništeni na siguran način sukladno internom aktu Vile Rita. Vaši osobni podaci neće biti proslijeđeni trećim stranama izvan Villas Rita. U slučaju da Vaši osobni podaci postanu dostupni trećim osobama, Villas Rita će Vas unaprijed obavijestiti sukladno važećim propisima o zaštiti osobnih podataka.

Vaši osobni podaci neće biti proslijeđeni trećim zemljama ili međunarodnim organizacijama. Villas Rita će Vaše osobne podatke obrađivati ​​u skladu s opisanom svrhom, u razdoblju u kojem je obrada tih podataka nužna za postizanje svrhe za koju su prikupljeni, a najkasnije u okviru internog akta kojim se uređuje obrada i čuvanje takve podatke. Za sva pitanja i informacije vezane uz ostvarivanje prava na zaštitu osobnih podataka slobodno se obratite na e-mail adresu info@villasrita-kroatien.com.