Ažuriranje kolačića

U bilo kojem trenutku možete povući privolu koju ste nam dali klikom na određenu kategoriju kolačića. Naziv, svrha i trajanje pojedinačnih kolačića opisani su u nastavku. Ova web stranica koristi sljedeće kolačiće:

Bez korištenja kolačića u ovoj kategoriji ne možemo omogućiti pravilan rad i funkcionalnost web stranice. Ne možete isključiti potrebne kolačiće.

naziv
svrha
trajanje
gdprCookie
Za određivanje skočnog prikaza na dnu stranice i za aktiviranje ili deaktiviranje određenih kategorija kolačića.
1 god.
webLang
Za definiranje jezika.
20 dana
PHPSESSID
PHPSESSID je originalni kolačić za PHP i omogućuje web stranicama pohranu serijaliziranih statusnih podataka. Web stranica se koristi za uspostavljanje korisničke sesije i prosljeđivanje informacija o statusu putem privremenog kolačića, koji se obično naziva kolačić sesije.
1 dan
csrfToken
csrfToken je sigurnosni kolačić koji se koristi za sprječavanje zlouporabe autentičnosti i zaštitu od CSRF hakerskih napada.
1 dan

Ova kategorija kolačića sadrži funkcionalne kolačiće koji se koriste za izradu analitičkih i statističkih, anonimnih izvješća. Kolačići koji se nalaze u ovoj skupini također se mogu nazvati kolačićima treće strane. Koristimo ih kako bismo izmjerili koliko je sadržaj na našoj stranici zanimljiv. Moramo vas obavijestiti da se prilikom korištenja ove kategorije kolačića podaci prenose u treće zemlje.

naziv
svrha
trajanje
_ga
Registrira jedinstveni ID koji se koristi za razlikovanje korisnika.
2 godine
_gat
Kolačić treće strane koji omogućuje upotrebu usluge Google Analytics. Kolačić se koristi za prikupljanje podataka o tome kako posjetitelji koriste našu web stranicu.
1 minuta
_gid
Registrira jedinstveni ID koji se koristi za razlikovanje korisnika.
1 dan